Amsterdam.jpg

Bedrijfsmakelaar Amsterdam

Bedrijfsmakelaar Amsterdam?

Zoek je een bedrijfsmakelaar in Amsterdam die jou kan helpen bij het vinden van de perfecte kantoorruimte? Smart Office kan je helpen in deze zoektocht. Bij Smart Office vind je een ruim aanbod flexibele kantoorruimte en teken je eenvoudig online een huurcontract. Vandaag tekenen, betekent morgen al werken op locatie. Smart Office helpt je als bedrijfsmakelaar in Amsterdam aan de kantoorruimte die jij of je bedrijf zoekt, inclusief de gewilde services. Dit zodat je tegen een all-in prijs huurt en zonder gedoe weinig tijd kwijt bent aan het vinden van de juiste kantoorruimte. In Amsterdam biedt Smart Office mogelijkheden aan op locatie TW38 (Amsterdam Sloterdijk), The Yard (Amsterdam Zuidoost) en Spring (Amsterdam West).

 

Je huurt bij Smart Office flexibele kantoorruimte, al vanaf 3 maanden.  Kies je ideale kantooroplossing in Amsterdam, met vergader- en loungeruimtes.  Alles wordt dan voor je geregeld in een aantrekkelijk totaalpakket. Je huurt dan een modern kantoor, eventueel inclusief meubilair, voorzien van de services die jullie bedrijf zoekt. Wij weten precies wat een fijne werkplek nodig heeft en laten je dit graag zien. Plan daarom een bezichtiging met ons in!

 

        

 

 

 

 

 

 

Waarom bedrijfsmakelaar Smart Office?

Bij Smart Office regelen we alles voor je, in een aantrekkelijk totaalpakket, tegen een vaste all-in prijs waardoor je weet waar je aan toe bent. Onze kantoorruimtes zijn per direct beschikbaar en als je vandaag tekent, betekent dit dat je morgen al kunt werken. We verzorgen internet (bekabeld en wifi), een nette gezamenlijke pantry, onbeperkt koffie en thee en schoonmaak in de algemene ruimtes. Ook maak je kosteloos gebruik van de Smart Office vergaderruimtes, waar je gasten kan ontvangen in een representatieve ruimte. Iedere Smart Office locatie heeft prachtige, nette voorzieningen en is gaaf ingericht om er productief, efficiënt maar ook prettig te kunnen werken. Want wij geloven dat werken met plezier beter werkt.

 

Video's

 

 

 

Ik huur al bij Smart Office


Een storing of serviceverzoek doorgeven

Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Smart Office


Informatie en tips over het huren van flexibele kantoorruimte

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.