Oak_170110-05_jpg_en_Al_mijn_bestanden.jpg

Hoe het werkt 

Hoe het werkt.

Via onze website is het mogelijk een huurovereenkomst te sluiten volgens een helder stappenplan

 

 

 

 

 

U ziet tijdens het samenstellen van uw kantoor en het kiezen van de diverse opties direct wat de totaalprijs per maand is! Helder en eenvoudig. De overeenkomsten van Smart Office zijn flexibel, u kunt al huren vanaf een periode van 3 maanden. Hierbij is het van belang om te weten dat we voor de kortere huurtermijnen van 3 tot en met 11 maanden een opslag doorberekenen in de huurprijs van 10%. Vanaf een huurperiode van 12 maanden vervalt deze opslag! De huurovereenkomsten van Smart Office zijn kort en bondig. 

 

De voorwaarden uit huurovereenkomst en de algemene bepalingen zijn gebaseerd op het model van de Raad voor Onroerende Zaken(ROZ). Voor een volledig model van een ROZ overeenkomst en bijbehorende algemene bepalingen ROZ: download hier de algemene bepalingen. Een voorbeeld van het Smart Office contract kunt u hier bekijken.

 

Download een voorbeeld contract

 

Er zijn een aantal standaard voorwaarden bij het sluiten van een Smart Office contract. Een aantal van deze standaarden zijn afhankelijk van de huurtermijn die afgesloten wordt.

 

1e  huurtermijn. vervolg termijnen en opzeggen

De eerste huurtermijn kunt u zelf aangeven bij het samenstellen van de huurovereenkomst.

 

2e  en volgende huurtermijnen

De vervolgtermijnen zijn altijd dezelfde als de eerste huurtermijn. Als u dus kiest voor een eerste termijn van bijvoorbeeld 6 maanden, zal de vervolgtermijn ook 6 maanden zijn.

 

Opzeggen

Zonder opzegging van uw zijde zal de huurovereenkomst worden verlengd. De opzegtermijn is 1 kalendermaand, voor het verstrijken van een huurperiode, bij contracten van 3 t/m 11 maanden en 3 kalendermaanden, voor het verstrijken van een huurperiode, bij een contract van 12 maanden of langer.

 

Waarborgsom

Een waarborgsom is verplicht en is bij een contract van 3 t/m 11 maanden een bedrag ter grootte van 1 maand totale huurverplichting (inclusief services en BTW).

Bij een contract van 12 maanden of langer is de waarborgsom een bedrag ter grootte van 2 maanden totale huurverplichting(inclusief services en BTW).

Na het online sluiten van de huurovereenkomst ontvangt u een betaalverzoek om de waarborgsom te voldoen.

 

Huurbetaling via automatische incasso

Bij het online sluiten van de huurovereenkomst dient u ook uw bankrekeningnummer in te voeren. Dit ten behoeve van het afgeven van een machtiging voor het automatisch incasseren van de huur. Deze machtiging is opgenomen in de huurovereenkomst.

 

Na het ondertekenen en betalen van de waarborgsom

Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken over het opleveren van de kantoorruimte! Op zoek naar de huisregels? Je kunt hier de PDF downloaden.

 

Download de huisregels

 

ICT diensten

Smart Office biedt u in samenwerking met JSE ict-experts internetdiensten aan. O.a. internetverbindingen, IT-netwerken, VoIP-telefonie en Office 365 voor uw kantoorruimte.

 

Bekijk de ICT-bijlage voor de mogelijkheden.