11.jpg

Smart Office verhuurt 9 kantoorunits aan Teleplan International N.V. op de Spicalaan in Hoofddorp

Smart Office verhuurt 9 kantoorunits aan Teleplan International N.V. op de Spicalaan in Hoofddorp 

Merin & Smart Office verwelkomen Teleplan International N.V. aan de Spicalaan 1-59 in Hoofddorp. Het boetiekkantoor Spica is onlangs volledig verbouwd en daarbij ook uitgerust met het flexibele kantorenconcept Smart Office. Teleplan International N.V. huurt 9 Smart Office units, wat neerkomt op totaal 383 m2 kantoorruimte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teleplan International N.V. is marktleider in supply chain dienstverlening voor consumenten elektronica, waaronder IoT, mobiele apparatuur en apparatuur voor klanten. Teleplan International N.V. heeft voor deze locatie gekozen voor de totale ontzorging. Smart Office is een concept van Merin en verhuurt volgens het all-in concept. Als je vandaag tekent, kan je morgen al huren. Internet, koffie, thee, services en eventueel meubilair is inbegrepen. Als bedrijf word je daardoor totaal ontzorgd.

 

Na deze transactie zijn er nog een aantal Smart Office units beschikbaar en zijn er nog meerdere Merin verdiepingen te huur van verschillende metrages. Het gebouw aan de Spicalaan is een van de Merin boetiekkantoren, waarin Merin haar huurders de mogelijkheid wil bieden om hun werk en vrije tijd succesvol te combineren. Spica is recent opgeleverd en is onlangs volledig verbouwd en uitgerust met een prachtig restaurant, heerlijke koffiebar en fijne vergaderruimtes.  Op deze locatie zullen ook zonnepanelen worden gerealiseerd, een bijdrage leverend aan de duurzaamheidsambitie van Merin.

 

 

Smart Office flexibele kantoorruimtes

We weten hoe belangrijk flexibiliteit op de kantorenmarkt is vandaag de dag. Ben je op zoek naar dat stukje flexibiliteit voor jouw bedrijf en wil je je niet committeren voor een lange termijn? Smart Office (powered by Merin) biedt dé flexibele kantooroplossing. Je huurt al een moderne kantoorruimte vanaf 3 maanden.  We bieden daarom ready to use kantoorruimte aan waar je zonder gedoe vandaag nog aan de slag kunt, zodat jullie de focus op de business kunnen houden. Je verliest bij Smart Office geen kostbare tijd in het geregel van een kantoor, maar je start gelijk in een kant-en-klare Smart Office kantoorruimte.

 

Lees meer: 

Flexibele kantoorruimte huren

Flexibele kantoorruimte Amsterdam

Flexibele kantoorruimte Hoofddorp

Flexibele kantoorruimte Utrecht

Deel deze pagina

 

 

 

 

 

 

 

Ik huur al bij Smart Office


Een storing of serviceverzoek doorgeven

Een goede klantbeleving leidt tot klanttevredenheid. Het serviceteam helpt daarom huurders in het hele traject van melding tot oplossing. Zit het even tegen? Dan communiceren we dat ook.

 

24/7

Bereikbaar

Ik wil huren bij Smart Office


Informatie en tips over het huren van flexibele kantoorruimte

Ben je op zoek naar een nieuwe kantoorruimte en ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Ons lead team helpt je graag verder.