Amsterdam_The_Yard_38_jpg.jpg

Over ons

Over ons

Smart Office…..ready to use office space

Smart Office helpt uw bedrijf bij het huren van kantoorruimte zodat u focus kunt houden op de core business zonder afgeleid te worden door bijzaken.

Dit doen we door het creëren van kantoorruimten waar u zonder ‘gedoe’ en vandaag nog aan de slag kunt.

Een Smart Office is daarom Turn Key, Plug&Play en per Direct Beschikbaar.

Smart Office is sfeervol, hoogwaardig afgewerkt en duurzaam, maar ook voorzien van alle noodzakelijke services om direct aan de slag te kunnen: internet, koffie, vergaderruimte en eventueel meubilair.

De kantoorruimten zijn Smart, dus voorzien van innovatieve oplossingen. Smart biedt aanvullend extra services aan om de huurder zo veel als mogelijk te voorzien in de behoeftes van een kantoorruimte.

Een transparant prijsbeleid

De huurprijs van Smart-Office is transparant en altijd inclusief servicekosten, internet (bijna altijd via glasvezel), vergaderruimte en koffie(met uitzondering van The Yard en Polaris).

Daarnaast verzorgt Smart Office ook graag uw meubilair, VOIP en de schoonmaak van uw kantoorruimte. Uiteraard tegen concurrerende tarieven.

Huurovereenkomst

Als u een huurovereenkomst sluit via Smart Office zijn hier geen bemiddelingskosten aan verbonden. De contracten zijn helder en eenvoudig.

De voorwaarden uit huurovereenkomst en de algemene bepalingen zijn gebaseerd op het model van de Raad voor Onroerende Zaken(ROZ). Voor een volledig model van een ROZ overeenkomst en bijbehorende algemene bepalingen kunt u hier klikken. 

 

 Onze Beloftes

·         Bij Smart Office kunt u vandaag nog aan het werk!

·         Een contract sluiten kan zonder ‘gedoe’.

·         De contracten zijn kort duidelijk en geregeld in 10 minuten.

·         Bij Smart Office Staat service voorop. Als u hulp nodig heeft staat ons serviceteam 24/7 voor u klaar.

·       Smart Office heeft ruimte voor u om te groeien! Als dit niet het geval is kunt u het contract kosteloos beëindigen.

·       Smart Office is altijd transparant  in prijsvorming zonder verrassingen achteraf. Mocht u toch voor een ‘verrassing’ komen te staan, betaalt u deze niet.

·         Als u ons helpt met het vinden van een nieuwe huurder ontvangt u een Smart Fee

       van minimaal €250,- exclusief BTW.

·         Smart Office is duurzaam.

 

Smart Office

Smart Office heeft inmiddels 20 locaties door heel Nederland en we groeien snel.  Aan het einde van 2018 zullen meer dan 30 vestigingen geopend zijn. Op dit moment bouwen we aan nieuwe locaties in Zwolle, Deventer, Utrecht, Arnhem, Delft en Hilversum. Hou onze website in de gaten voor meer nieuwe locaties.

Turn Key kantoorruimte op maat

Kunt u in ons aanbod geen match vinden met uw vraag, neem dan contact met ons op. Wij creëren ook turn-key kantoorruimte  op maat.