Amsterdam_The_Yard_38_jpg.jpg

Over ons

 

Smart Office…..ready to use office space

Smart Office helpt uw bedrijf bij het huren van kantoorruimte zodat u focus kunt houden op de core business zonder afgeleid te worden door bijzaken.
Dit doen we door het creëren van kantoorruimten waar u zonder ‘gedoe’ en vandaag nog aan de slag kunt.
Een Smart Office is daarom Turn Key, Plug&Play en per Direct Beschikbaar.  

Hoe wij zijn begonnen? Bekijk snel onderstaande tijdlijn! 

 

 

Smart office.. terug in de tijd!

 

foto 1 tijdlijn.png
Start!

2014

Merin start met het verhuren van Turn-Key en Plug&Play kantoorruimten in Hoofddorp – Jupiterstraat 51 (pand verkocht) en Amsterdam – Overschiestraat 186 (welke nog steeds in de portefeuille zit)

Foto2 tijdlijn.png
Meer Smart vestigingen

2015 en 2016

Door het succes in Hoofddorp en Amsterdam volgen er snel nieuwe Smart Office vestigingen in onder andere Eindhoven (Frits), Utrecht (Kobaltweg 11 en Reactorweg 301) en Den Bosch (Indigo en Ultra)

logo_black-144x144.png
Introductie Smart Office

2017

Merin introduceert officieel Smart Office. Onder deze naam volgen er snel nieuwe vestigingen verspreid door heel Nederland. Een duidelijke all-in pricing, gebruiksklare kantoorruimten en duidelijke communicatie zijn de beloftes waar Smart Office voor staat. Een huurovereenkomst is net zo simpel als het boeken van een hotelkamer en geschiedt volledig digitaal.

Foto 4 tijdlijn.png
Meer nieuwe locaties

2018

Met nieuwe locaties in Utrecht (YinYang en Domus Medica), Amsterdam (Friedman), Hilversum (Olympus), Delft (Olof Palme) en Arnhem (Hert) groeit Smart Office door naar een totaal van 28 locaties door heel Nederland met meer dan 200 huurders.